PRODUCTEN
Contact
Afzuigunits
MD-60
Producten
Met de MD-serie introduceert de fabrikant Riedex een nieuw concept voor het efficiënt, krachtig én veilig afzuigen van houtbewerkingsmachines.
Mobiele ontstoffer met bijzonder sterke luchtcapaciteit voor het afzuigen van een of meer stofbronnen. Met volautomatische reiniging van de filterslangen d.m.v. een klopmotor voor een hoge bedrijfsveiligheid en optimaal comfort.
De innovatieve mobiele ontstoffertypes Vacumobil JT 300 en VT 300 van HÖCKER POLYTECHNIK volgens DIN 8416 verleggen de grenzen bij de afzuiging van nagenoeg alle partikelsoorten zoals houtspaanders en -stof.
Tot deze serie behoort een bedrijfsurenteller, oliestandcontrole, draaivleugel- schakelaar (met autostart), revisieopening met eindschakelaar, temperatuurcontrole en permanente weergave van de persdruk.
JK Techniek kan u een compleet leidingwerk op maat aanbieden t.b.v het afzuigen van uw houtbewerkingsmachines.
De moderne interieurbouw kan niet zonder hoogwaardige vacuümtechniek. De tijdbesparende, eenvoudig toepasbare en economisch geconstructeerde Habru aluminium vacuümtafel, ook wel membraanpers genoemd.
Binnen ons leveringsprogramma leveren wij ook op maat gemaakte vacuümtafels en vacuümzakken.
Zoals de naam al aangeeft werkt ons systeem met vacuum en gebruiken we dat vacuum niet alleen om uw product vast te pakken, we gebruiken het ook om te heffen.
De fabrikant Soloan heeft veel ervaring in deze branche en levert complete inrichtingen voor de spuiterij, spuitwand, verwarming, luchtrecirculatie installaties, verlichting, turbowaaiers en bevochtiging.
vacuumheffer kan de meest uiteenlopende producten oppakken. Dit gebeurd inmiddels niet alleen met vaccum, maar ook met speciale uitvoeringen met haak, grijper (pneumatisch) of kleminrichting.
JK Techniek Brouwersplein 25 2013 PG Haarlem T. 023 - 87 95 170 M. 06 - 34 156 612 E. info@jktechniek.nl